Butiken

Vi älskar fisk och vi älskar människor. Vår butik utanför Hemköp i Billdal är därmed vår favoritplats, för där får vi både och!

Anställd hos Västkustpojkarna som glatt samtalar med en äldre kund medan han lägger upp fisk

Butiken

Vi älskar fisk och vi älskar människor. Vår butik utanför Hemköp i Billdal är därmed vår favoritplats, för där får vi både och!

Vill du ha det färskaste på marknaden?

I vår butik gör vi allt och lite till!

Butiken är kärnan i hela verksamheten. Där filéar vi fisken, kokar skaldjuren, lagar alla rätter och fryser in sådant som ska sparas. Allt händer på plats. Vi använder bra råvaror för att säkra kvalitén, och lagar det allra mesta vi säljer ända från grunden: såser, röror, sillburkar, fiskfond, skaldjursfond, färdigrätter, soppa, potatismos – ja, allt möjligt!

Sugen på fisk, skaldjur eller en bättre dag?

Kom in och träffa oss!

Vi älskar att vara i butiken och få möta, interagera med och inspirera dig som kund. Det är det som gör vårt jobb så roligt! Vårt mål är att göra ditt köp av fisk till en riktig upplevelse och vi hoppas att du ska gå därifrån med ett leende på läpparna. Vi ger dig dessutom mer än gärna tips och inspiration på hur du kan laga fisken på bästa sätt!

Vad du hittar hos oss

Fint uppskurna fiskfiléer av olika slag i disk

Fiskfiléer

Pontus Johansson halvsittandes på disken med en piggvar fisk i händerna

Hel fisk

Fyllda lådor med snyggt upplagda skaldjur

Skaldjur

Färdiga matlådor med olika fiskrätter

Färdigrätter

Stort utbud av sill och olika såser uppradade som passar väl med fisk

Delikatess

Vi ser fram emot att träffa just dig i vår butik. Välkommen in!

Adress

Kungsporten 6b, 427 50 Billdal

Öppettider

Tisdag - Fredag

10 - 18

Lördag

10 - 16

Söndag - Måndag

Stängt

Genom att klicka “Acceptera Alla Cookies”, tillåter du att cookies lagras på din enhet för att förbättra användarupplevelsen på sidan, analys av din aktivitet på sidan, samt att du hjälper oss i vår marknadsföring. Se vår Privacy Policy för mer information.