Fishtruck

Snabbmat vi kan servera med rak rygg! För dig är det snabbt och smidigt – för oss är det vällagade rätter, gjorda i butik på färsk fisk med kvalitet.

Västkustpojkarnas personal som glatt sticker ut huvudena från deras fishtruck.

Fishtruck

Snabbmat vi kan servera med rak rygg! För dig är det snabbt och smidigt – för oss är det vällagade rätter, gjorda i butik på färsk fisk med kvalitet.

Sugen på något snabbt och gott?

Prova våra oslagbara fish n’ chips!

Varje fredag klockan 10-17* står vår fishtruck utanför butiken där vi serverar våra oslagbara fish n’ chips som vi lagar på plats med färsk fisk och färska råvaror. Vi har oftast även andra rätter där så som paella, vannamiewraps, lobsterrolls, sallader, skaldjursbaguetter, eller bagels med kallrökt lax. Dessutom är fishtrucken rustad med en mjukglassmaskin så att du kan njuta av något kallt och gott efter maten.

Vill du göra något unikt?

Ta vår fishtruck till ditt nästa event!

Visste du att du även kan hyra en av våra food trucks till ditt nästa event och få till exempel fish and chips, paella, eller andra önskade rätter? Vi rullar ut till er, fullt utrustade med mat och personal som lagar och serverar. Effektivt, enkelt och gott!

Hör av dig till pontus@vastkustpojkarna.se så diskuterar vi möjligheterna!

Kom förbi på Fishtruck Fridays & avnjut någon av våra magiska fiskrätter!

*Öppettider

Fredagar 10 - 17 året runt.
Under sommaren är fishtrucken öppen flera dagar i veckan. Aktuella öppettider hittar ni på Instagram

Boka fishtrucken till ditt event

Skicka förfrågan till pontus@vastkustpojkarna.se

Genom att klicka “Acceptera Alla Cookies”, tillåter du att cookies lagras på din enhet för att förbättra användarupplevelsen på sidan, analys av din aktivitet på sidan, samt att du hjälper oss i vår marknadsföring. Se vår Privacy Policy för mer information.