Catering

Säkra riktigt bra käk till ditt nästa event! Vi erbjuder vällagade rätter på noggrant utvalda råvaror, fixat av vår fantastiska personal som gör allt helhjärtat och tänker på alla detaljer, så att du kan luta dig tillbaka.

Bröllopsbuffé lagad och upplagd av Västkustpojkarna med fisk, potatis, sallader, såser, fisk, bröd och andra delikatesser

Catering

Säkra riktigt bra käk till ditt nästa event! Vi erbjuder vällagade rätter på noggrant utvalda råvaror, fixat av vår fantastiska personal som gör allt helhjärtat och tänker på alla detaljer så att du kan luta dig tillbaka och njuta.

Har du en idé?

Ingenting är omöjligt!

Vi kan leverera till varje tillfälle: bröllop, student, konferens, kalas, after work, mingel, med mera. Vi kan finnas med under hela kvällen och ansvara för allt: pådukning, dricka, servering, avdukning och städning. Vi kan även bara leverera maten, önska dig lycka till och sedan lämna om du så önskar. Vi finns till för dig och vårt enda mål är att dina önskningar ska bli uppfyllda (och överträffade)!

Vet du inte vad du vill ha?

Låt oss inspirera dig!

Vi hjälper gärna dig med att komma på koncept som passar vad just du behöver. Ett exempel vi starkt kan rekommendera är vår populära paella. Tillsammans med den hyr du panna, stativ och gasolvärmare så att du kan njuta av riktigt varm, färsk och god mat. Förövrigt har även vi många andra förslag till hands. Se bilder nedan för att få ett smakprov på hur det kan se ut!

Tveka inte att kontakta oss med idéer, frågor, tankar och förslag!

Tack för att du hör av dig! Vi återkommer med svar inom 2 dagar. Så länge vill vi på Västkustpojkarna önska dig en fin dag!
Hoppsan! Något verkar visst ha gått fel. Se till att alla fält är ifyllda. Annars kan du testa att ladda om sidan och försöka igen.
Genom att klicka “Acceptera Alla Cookies”, tillåter du att cookies lagras på din enhet för att förbättra användarupplevelsen på sidan, analys av din aktivitet på sidan, samt att du hjälper oss i vår marknadsföring. Se vår Privacy Policy för mer information.